Dezvăluiri bombă! Keanu Reeves s-a căsătorit religios în România. Cine e frumoasa soţie?

De: Cristiana Trifu / 20.08.2018, 16:06
Dezvăluiri bombă! Keanu Reeves s-a căsătorit religios în România. Cine e frumoasa soţie?
Keanu Reeves s-a căsătorit în România.

Actriţa Winona Ryder a dezvăluit recent că s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România . Slujba a fost oficiată  de un preot român, în timpul filmărilor la „Dracula”.

Actriţa, care joacă alături de Keanu Reeves în comedia romantică ”Destination Wedding”, ce va fi lansată la sfârşitul lunii august, şi-a adus aminte de un episod de la o altă filmare alături de Keanu, desfăşurată în România, pentru superproducţia „Dracula”. Actriţa cred că a fost căsătorită religios cu acesta de un preot ortodox român, informează EW.com.

Ceremonia religioasă a fost ţinută pentru filmările la „Dracula”, dar ritualul cununiei a fost complet, iar din acest punct de vedere Keanu şi Winona sunt deja soţ şi soţie. Cu ocazia promovării noului film în care joacă alături de Reeves, „Destination Wedding”, actriţa americană a dezvăluit pentru EW că este posibil ca dragostea lor de pe marele ecran să se fi concretizat prin căsătorie fără ca ei să-şi dea seama, pentru că preotul care i-a cununat în film nu era un actor. „Noi chiar ne-am căsătorit în ‘Dracula’. Nu, jur, am impresia că ne-am căsătorit în viaţa reală. În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român adevărat. Noi am filmat şi el a făcut tot ce trebuia făcut. Aşa că eu cred că suntem căsătoriţi”, a declarat Winona Ryder

Foto Facebook