Dezvăluiri despre dedesubturile relaţiei dintre Mădălina Ghenea şi milionar. Matei Stratan s-a afişat deja cu amanta. Ghenea suferă în tăcere

De: Cristiana Trifu / 15.11.2017, 10:26
Dezvăluiri despre dedesubturile relaţiei dintre Mădălina Ghenea şi milionar. Matei Stratan s-a afişat deja cu amanta. Ghenea suferă în tăcere
Mădălina Ghenea e istorie! Deşi i-a dăruit lui Matei Stratan o fetiţă, fiul magnatului Dan Stratan, nu prea mai este convins că vrea o familie alături de actriţă. El s-ar fi afişat weekend-ul trecut în compania altei femei şi a ales un eveniment grandios din familia lui ca să facă acest lucru. El a fost la nunta verişoarei sale, designerul Roxana Blagu.

„Ea bănuia de mai multă vreme că el mai are pe cineva. Comportamentul lui se schimbase. Când a avut dovada clară, negru pe alb, a explodat pe Instagram. Se pare că Matei va avea un program de vizitare săptămânal. Totul s-a rupt definitiv. Nu pare deloc distrus de despărţirea de Mădălina. Se pare că o lasă să creadă ce vrea. S-a dus iubirea”, a declarat un apropiat al Mădălinei pentru „Agenţia Vip”.

Puţin spus provocatoare! Decolteu până la buric! Mădălina Ghenea, ce apariţie pe covorul roşu! – FOTO

Mădălina Ghenea, scene de amor sălbatic! Prea explicit!

Mădălina Ghenea, scene de amor sălbatic! Prea explicit!

Atenţie, imagini explicite. O vedetă de la noi, goală-goluţă în piscină!

Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ – VIDEO

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan locuiesc într-un palat de 10 milioane de euro – FOTO

Cel mai tare supermodel român al momentul, în ipostaze incendiare

Problemele în amor şi-au pus serios amprenta asupra Mădălinei Ghenea. „Mădălina este devastată şi nu poate să-şi revină. Este într-o criză a existenţei sale. Mi-a spus că nu mai poate să doarmă şi să mănânce şi că ar vrea ca totul să nu meargă mai departe. ne roagă să-i respectăm intimitatea”, a spus prezentatorul Cristi Brancu.

„Matei este tatăl comorii vieţii mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viaţa noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluţiile din viaţa mea, a noastră, şi cred că timpul le va rezolva pe toate”, a spus Mădălina Ghenea pentru „Agenţia Vip”. 

Mădălina şi Matei sunt împreună din luna iunie a anului 2016, iar anul acesta, în aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe.