Dezvăluiri despre iubita lui Viorel de la 3rei Sud Est: ”Când apărea un bărbat potent financiar, îi făcea…”

De: Nicoleta Nicolae / 17.10.2014, 09:42
Dezvăluiri despre iubita lui Viorel de la 3rei Sud Est: ”Când apărea un bărbat potent financiar, îi făcea...”
Despărţirea lui Viorel de la 3rei Sud Este de Natalia, iubita artistului timp de şapte ani, pare să fie una care, în realitate, să îi facă un mare bine artistului.

”Nu este prima dată când Viorel şi Natalia se despart. Au făcut asta şi acum un an, şi acum trei ani.  Ea avea un obicei. De câte ori apărea un alt bărbat potent financiar la orizont îi făcea lui Viorel viaţa un calvar. Se îndrăgostea de câte unul şi începea să-i facă tot felul de reproşuri lui Viorel ca să se certe cu el. Ajunsese şi el să glumească pe tema asta. Când o apucau crizele, ne zicea . Nu ştiu de ce s-a complăcut el în situaţia asta. Poate pentru că a crescut-o efectiv. El s-a combinat cu ea când ea avea 20 de ani şi a avut grijă de ea cu totul. Era produsul lui din toate punctele de vedere şi nu putea să renunţe la ea”, a spus amicul lui Viorel pentru spynews.ro.

Mai mult decât atât, se pare că despărţirea dintre Viorel şi Natalia a survenit când artistul a aflat că este, din nou, înşelat chiar cu bărbatul cu care, acum, Natalia are o relaţie.