Dezvăluiri din culise! Ce nu se ştia despre juraţii “Next Star”

De: Cristiana Trifu / 30.08.2018, 11:17
Dezvăluiri din culise! Ce nu se ştia despre juraţii “Next Star”
Cel de-al nouălea sezon al show-ului “Next Star”, care se încheie sâmbătă, la Antena 1, cu marea finală, a însemnat pentru juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa nu doar o mare bucurie să descopere pe această scenă cei mai talentaţi copii din România, ci şi o bună ocazie să-şi amintească de perioada copilăriei, de preocupările şi păţaniile lor de atunci.

Aşa se face că, la filmările pentru “Next Star”, s-a aflat că Dorian Popa şi-a tăiat limba pe jumătate, la vârsta de opt ani, în timp ce sărea “ca apucatul” pe o saltea gonflabilă, dar şi că a fost olimpic la matematică, în şcoala generală. Lidia Buble a cântat în copilărie în corul bisericii şi, în perioada cât a stat acasă, la Deva, mergea în fiecare duminică la biserică, alături de numeroasa sa familie. A absolvit Liceul sportiv din localitate şi a avut-o colegă de clasă pe gimnasta de talie mondială Sandra Izbaşa. De asemenea, despre Lidia s-a mai aflat că are fobie la broaşte şi că îi place foarte mult să se uite la desene animate. Unul dintre preferatele ei este “Povestirile Răţoiului”, pentru care a şi dublat coloana sonoră, în limba română. Şi despre Pepe s-au aflat lucruri noi, la “Next Star”. De exemplu, că în şcoala generală a fost comandant de grupă şi că, în fiecare zi, la începutul orelor, dădea tonul imnului “Trei culori”, în faţa întregii clase.

Sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, juraţii Pepe, Lidia Buble şi Dorian Popa vor alege cel de-al nouălea “Next Star”. Cine va fi norocosul câştigător al Trofeului “Next Star” şi al premiului de 20.000 de euro, telespectatorii Antenei 1 vor afla pe 1 septembrie, de la ora 20.00, în Marea Finală a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru.