Dezvăluiri fără perdea! Brigitte Sfăt spune care este punctul sensibil al lui Ilie Năstase

De: Cătălina Matei / 03.03.2017, 12:51
Dezvăluiri fără perdea! Brigitte Sfăt spune care este punctul sensibil al lui Ilie Năstase
Deşi relaţia dintre Ilie Năstase şi soţia sa a rămas la fel de tensionată ca în urmă cu câteva luni, atunci când Brigitte a aflat de existenţa altei femei în viaţa lui Ilie, îndrăgitul tenismen îi este alături soţiei sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, într-un interviu fără perdea, acordat Oanei Turcu în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

  Provocată de Oana, Brigitte va vorbi despre lucruri mai puţin ştiute din viaţa lui Ilie. “Care e punctul sensibil al domnului Ilie Năstase? Să-i aduci aminte ce vârstă are!”, a spus sec bruneta, determinându-şi soţul să nu-i rămână dator. Ştiind că Brigitte nu e tocmai încântată atunci când el vorbeşte despre alte femei, Ilie Năstase i-a povestit Oanei care sunt primele lucruri la care se uită atunci când întâlneşte o femeie: “Mă uit la fund şi la mâini!”.

         Tot sâmbătă, telespectatorii sunt invitaţi în dressingul lui Brigitte, unde, pe lângă gentile de zeci de mii de euro, aceasta le va arăta şi un costum de baie pe care şi-l dorise foarte mult: “Şase ani la rând am mers la Monte Carlo şi mă uitam la costume, spunându-mi >”, costum de baie despre care spune că ajunge să coste cât o maşină second hand.

             Despre problemele de sănătate foarte grave cu care s-a confruntat Brigitte, despre relaţia cu Ilie şi motivele de gelozie ale acestuia, dar şi despre promisiunea pe care tenismenul i-a făcut-o fostei soţii, invitaţii Oanei Turcu povestesc sâmbăta aceasta, de la 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.