Dezvăluiri! Ilinca Vandici, despre boala de care a suferit după ce a născut – FOTO

De: Cristiana Trifu / 31.07.2018, 12:50
Dezvăluiri! Ilinca Vandici, despre boala de care a suferit după ce a născut - FOTO
La 32 de ani, Ilinca Vandici pare că are totul, bărbatul la care a visat, copilul pe care şi l-a dorit. Despre drumul până aici, suferinţele care au încercat-o, perioada de după naştere şi regimul ei de viaţă, vedeta Kanal D a povestit, cu sinceritate, înt-un interviu pentru Ce se întâmplă, doctore?!

CSID: Când ai fost ultima oară la medic? De ce?

Ilinca Vandici:  După ce am născut şi în perioada care a precedat naşterea nu am mai mers cu regularitate la medic, deoarece nu a fost necesar. Ultima oara am fost la un control de rutină, in urmă cu aproximativ şase luni, aşa cum obişnuiesc să fac măcar o dată pe an.

CSID: Care sunt intervenţiile la care ai recurs până acum?

Ilinca Vandici: Augumentarea mamară este prima intervenţie pe care am făcut-o pâna acum, a avut loc la 31 de ani. Sunt foarte mulţumită şi foarte mândră. Cred că în viaţa fiecărei femei există un moment, la mine acesta a fost primul, în care simte nevoia unei îmbunătăţiri. Nu mi-a fost frică sa apelez la doctorul estetician pentru asta. Consider că este bine să simţi când este momentul să îmbunătăţeşti ceva, iar eu, fiind persoană publică, trebuie să am mereu grijă la aspectul fizic şi la modul în care mă prezint în faţa celor care mă urmăresc şi mă iubesc. Cred că şi vârsta a fost una propice, cred că şi momentul, mă refer la perioada de după alăptarea bebeluşului.

CSID: Ai suferit vreodată o depresie?

Ilinca Vandici:   Da, am suferit de depresie postnatală, pe care am încercat să o înţeleg şi să mi-o explic, să caut răspunsuri, pentru că nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla mie, eu fiind un om extrem de calculat, de ancorat în realitate, conştient de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ei bine, uite că mi s-a întâmplat şi mă bucur că am reuşit să trec cu bine peste asta cu ajutorul soţului meu şi familiei mele.

Ilinca Vandici s-a căsătorit toamna trecută cu Andrei Neacşu, în aceeaşi zi în care l-au botezat şi pe fiul lor Zian.