Dezvăluiri! Laura Cosoi, totul despre sarcină – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.01.2017, 13:34
Dezvăluiri! Laura Cosoi, totul despre sarcină - FOTO
Invitată în ediţia de duminică a emisiunii „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, Laura Cosoi face o dezvăluire pe care probabil o aşteptau mulţi.

Artista mărturiseşte că îşi doreşte foarte mult un copil: „În 2017 ne apucăm serios de treabă”, aşa că cel mai probabil în acest an va aduce şi vestea cea mare. Laura va vorbi foarte deschis despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte: „Când am început relaţia, s-a uitat la mine, a văzut cât de determinată sunt şi mi-a zis >. Mi-a fost foarte greu să renunţ la obiceiurile mele, dar acum sunt pur şi simplu răsfăţată”, făcând referire la faptul că obişnuia să se ocupe singură de toate treburile gospodăreşti.

Laura Cosoi, goală puşcă pe o plajă exotică! Imagini superbe!

Laura Cosoi dezvăluie adevăratul motiv pentru care s-a despărţit de Smiley!

Cum arată sora mai mică a Laurei Cosoi!

Smiley, adevărul despre femeile din viaţa lui!

Alături de mama sa, Ligia, Laura va vorbi şi despre perioadele mai negre din viaţa ei. „Am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare, şocul a fost foarte mare. Mama a fost diagnosticată cu o formă de cancer!”, dar şi despre lunga serie de atacuri de panică pe care le-a trăit: „Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, credeam că-mi pierd minţile!”, a povestit artista.

Despre copilărie, despre relaţia cu soţul său Cosmin, dar şi despre planurile cuplului de a-şi mări familia chiar în acest an, Laura va vorbi duminică, de la 22:00, la „Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.