Dezvăluiri! Valentina Pelinel, în cercul de prieteni al lui Donald Trump

De: Cătălina Matei / 10.11.2016, 12:40
Dezvăluiri! Valentina Pelinel, în cercul de prieteni al lui Donald Trump
Valentina Pelinel l-a cunoscut pe Donald Trump pe vremea când era fotomodel în America.

Excentricul milionar, care a devenit preşedintele SUA,  a avut puţine legături cu românii stabiliţi în America, printre aceştia numărându-se şi Valentina Pelinel, care a stat o bună perioadă la New York, pe vremea când era fotomodel.

Prinţesa Diana, iubita lui Donald Trump? – FOTO

Toată lumea o ştie pe Ivanka Trump! Dar cum arată fiica cea mică a lui Donald Trump…

Cum arată „apartamentul” în care trăieşte Donald Trump! Foto fabuloase

 O damă de companie în toată regula! Noi poze EROTICE cu Melania Trump GOALĂ! – FOTO

Chiar Valentina Pelinel a dezvăluit că a devenit o cunoştinţă a lui Trump prin intermediul iubitului ei de atunci, creatorul de moda Victor Hugo. Tot în acea perioadă, vedeta şi-a cumpărat un apartament în Manhattan, pe care a dat aproximativ 1 milion de dolari, locuinţa acesteia fiind vizavi de celebra clădire Trump Tower din New York, scrie wowbiz.

Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de piele din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei. Aşa am intrat în cercurile unor celebrităţi ca P. Diddy şi Donald Trump”, a mărturisit  Valentina Pelinel. 

Valentina Pelinel, superbă după naştere! A slăbit 11 kilograme în 10 zile – FOTO