Dezvăluri neştiute: Ce părere are, de fapt, Andreea Berecleanu despre Simona Gherghe

De: Cristiana Trifu / 18.01.2018, 12:35
Dezvăluri neştiute: Ce părere are, de fapt, Andreea Berecleanu despre Simona Gherghe
Dezvăluiri neştiute despre Andreea Berecleanu. Ştirista de la Antena 1 a vorbit, în direct la TV, despre familia ei şi despre ceea ce îi place să facă cel mai mult.

„Am făcut şi divertisment. A fost altceva. E greu. Amprenta ştirilor, totuşi… de 20 de ani. Simona Gherghe are un succes teribil şi a pornit de la ştiri. Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai… Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau. Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit. Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a slăbit considerabil. Cât cântăreşte la înălţimea de 1.70? – FOTO

Andreea Berecleanu s-a recăsătorit, la 41 de ani. E superbă în rochie albă! – FOTO

Ce pensie alimentară plăteşte Andrei Zaharescu, fostul soţ al Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu îşi dezvăluie, în sfârşit, silueta! Cum arată trupul ştiristei

Andreea Berecleanu a vorbit şi despre copiii ei.

„Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru. Ei sunt destul de activi în multe zone: fac şi sport, şi artă, şi pian, nu prea au timpi morţi. Se văd cu prietenii, merg şi ei la film. Îi las. Au nevoie de momentele lor. E normal să aibă şi viaţa lor socială. Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, a adaugat ea.