Di Canio negociaza cu Manchester

Apropo.ro / 04.01.2002, 09:00
Di Canio negociaza cu Manchester
Atacantul italian al echipei West Ham United, Paolo di Canio, a inceput sa negocieze un posibil transfer la clubul Manchester United, care este dispus sa plateasca suma de 5,8 milioane de euro pentru a-l achizitiona, a anuntat, joi, cotidianul britanic "The Sun", citat de AFP. Conducerea

Atacantul italian al echipei West Ham United, Paolo di Canio, a inceput sa negocieze un posibil transfer la clubul Manchester United, care este dispus sa plateasca suma de 5,8 milioane de euro pentru a-l achizitiona, a anuntat, joi, cotidianul britanic „The Sun”, citat de AFP.

Conducerea clubului campion al Angliei a refuzat sa confirme ca a inceput negocieri pentru a-l angaja pe jucatorul italian. Insa, potrivit jurnalului citat, agentii lui Di Canio au initiat discutii privind incheierea unui contract cu gruparea din Manchester, care ar putea fi semnat pina la sfirsitul acestei saptamini.

„The Sun” noteaza ca Di Canio, in virsta de 33 de ani, care a primit trofeul FIFA pentru fair-play pe anul 2001, este foarte apreciat de antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson. Publicatia britanica adauga ca tehnicianul englez cauta, in prezent, o solutie pentru a compensa transferul atacantului Andy Cole la formatia Blackburn, tranzactie perfectata saptamina trecuta.
Sursa: www.mediafax.ro