Diablo 3: Au apărut primele conturi sparte

Apropo.ro / 22.05.2012, 13:30
Diablo 3: Au apărut primele conturi sparte
Mulți jucători de Diablo 3 au început să se plângă că le lipsesc bani și obiecte virtuale din conturile lor de Diablo 3, producătorii fiind nevoiți să ia măsuri suplimentare de securitate.

Forum-urile Blizzard s-au umplut cu povești ale jucătorilor de Diablo 3 ale căror conturi au fost sparte și le-au fost furate diverse obiecte și bani virtuali din inventar.

Această problemă a existat și la alte mari producții cum ar fi World of Warcraft și la Starcraft, Blizzard fiind nevoiți de fiecare dată să își întărească sistemele de protecție a conturilor.

Legat de Diablo 3, producătorii au publicat și un comunicat oficial prin care au confirmat furturile obiectelor virtuale și au anunțat și ce măsuri vor fi luate de acum încolo.

Aceștia au lansat un nou sistem de protecție adițional (pe lângă Authenticator), Battle.net SMS Protect, prin care jucătorii pot debloca contul personal sau pot primi SMS-uri, atunci când au loc schimbări majore în cont.

Dacă sunteți fan Diablo 3 și aveți un cont activ, puteți intra pe paginile oficiale pentru a citi mai multe despre Authenticator și Battle.net SMS Protect.

În cazul în care contul dumneavoastră a fost spart, atunci puteți accesa tool-ul „Help! I’ve Been Hacked!”, de pe această pagină!