Diana află de planul lui Ben de a-l îndepărta pe Andy de pe „Insula iubirii”

De: Alexandra Necsoiu / 03.07.2017, 10:14
Diana află de planul lui Ben de a-l îndepărta pe Andy de pe „Insula iubirii”
Cel de-al zecelea episod va aduce pe „Insula iubirii” mai multe evenimente neplăcute printre cuplurile care au venit să îşi testeze fidelitatea în Thailanda. Ceremonia focului pe insula fetelor le-a vizat de această dată pe Nicoleta şi pe Alexandra. Dacă prima concurentă nu a văzut şi nu a aflat nimic de la Radu care să o îngrijoreze pentru relaţia ei, din contră s-a bucurat să îl vadă pe Cătălin, pentru Alexandra imaginile cu Aurel si mai precis declaratiile si reactiile lui la tachinarile Mariei nu sunt de bun augur. Ce va spune şi ce vrea să facă acesta cu Maria, telespectatorii vor vedea luni, 3 iulie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Diana este din ce în ce mai îndrăgostită de Andy, făcând planuri de viitor alături de el. Însă lucrurile vor lua o altă turnură în momentul în care acesta va părăsi insula. El va participa la o ceremonie a focului unde va sta de vorbă cu Ben, fostul iubit al Dianei, care propune ca ispita să plece pentru a testa amândoi dacă ea nutreşte sentimente reale. Cum va reacţiona Diana după ce va afla vestea, ce lucruri îi va dezvălui Ben lui Andy, dar şi ce alte planuri are concurentul, fanii vor afla în cel de-al zecelea episod.

Prima partidă de sex de la Insula Iubirii: Diana şi Andy şi-au consumat relaţia în aşternuturi! FOTO&VIDEO

Sorin şi Bianca se simt bine împreună, dansează şi petrec mai mult timp singuri, pe plajă. Veştile cu care Diana se întoarce de la discuţia cu Radu o privesc şi pe Bianca, căreia nu îi vine să creadă ce aude. Pe cealaltă insulă, Liviu încearcă din nou să îşi schimbe strategia faţa de ispite şi va continua să se plângă de condiţiile de cazare pe insulă, la un interviu pe care îl dă reporterului emisiunii. El va decide să pună la cale un plan ale cărui consecinţe vor scoate la iveală noi informaţii despre relaţia lui cu Bianca. Care sunt nemulţumirile lui şi ce anume plănuieşte Liviu, publicul va vedea luni, 3 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1.