Diana Bişinicu

Apropo.ro / 22.09.2008, 00:03
Diana Bişinicu
După ce formaţia Pops s-a desfiinţat, Diana a luat o pauză muzicală timp de un an, perioadă în care s-a reorientat profesional. Plecînd de la afacerea părinţilor – o firmă de import de ţesături, tînăra şi-a deschis în Bucureşti un magazin de perdele şi draperii. Între timp a înregistrat şi un album solo, ”Dance with Daiana”, aşa că muzica face din nou parte din viaţa Dianei.

O dată cu desfiinţarea trupei Pops, fiecare dintre fete a luat-o pe drumuri diferite. Aylin s-a îndreptat către seriale de televiziune, iar despre Tina şi Minola nu s-a mai auzit nimic. Cea mai ”energică” dintre fete, Diana, s-a orientat către decoraţiuni interioare. Cum părinţii ei deţin de mulţi ani o firmă de import de ţesături în Constanţa, Diana s-a gîndit să extindă afacerea în Bucureşti. Astfel, şi-a deschis un magazin cu draperii şi perdele, toate aduse din Asia.

”Am ales să-mi deschid o afacere cu decoraţiuni interioare pentru că sînt pasionată de design şi intenţionez să-mi perfecţionez acest hobby prin realizarea unor cursuri de specialitate. Este o afacere destul de profitabilă, aşa că intenţionez să mai deschid, pe lîngă magazinul din şoseaua Panduri, cîteva puncte de lucru tot în Bucureşti”, ne explică Diana.

Chiar dacă afacerea este profitabilă şi îi ocupă destul timp, muzica rămîne ”prima iubire”. Aşa că Diana a revenit în showbiz, s-a autofinanţat şi a înregistrat albumul de debut – ”Dance with Daiana”. ”Acest album este realizat în stilul dance cu influenţe clubbing, iar cele nouă piese au fost compuse şi orchestrate de Connect-R şi Phelipe. În ceea ce priveşte imaginea, sînt propriul meu stilist”.

Născută pe 5 ianuarie 1985, Diana se trage dintr-o familie de machedoni. Este foarte ambiţioasă şi îi place să danseze. Însă afacerile şi muzica îi ocupă cea mai mare parte a timpului, aşa că cel mai mare răsfăţ pentru ea este somnul.