Diana Bisinicu a primit un inel de logodna de 15.000 de euro

Apropo.ro / 17.01.2012, 16:00
Cantareata Diana Bisinicu s-a logodit, viitorul ei sot oferindu-i in dar un inel in valoare de 15.000 de euro.

Diana Bisinicu s-a logodit weekend-ul ce tocmai a trecut. Artista, devenita cunoscuta in urma concursului Alege ASIA, dar si din trupa POPS, a fost ceruta de sotie chiar de ziua ei, la inceputul lunii ianuarie 2011.

Diana a primit de la viitorul ei sot un inel de logodna in valoare de 15.000 de euro. Nici socrii nu s-au lasat mai prejos si i-au facut cadou un colier de aur incrustat cu rubine.

inele de logodna

Inelul de logodna primit de Diana Bisinicu

Cantareata se ocupa si de nunta ce va avea loc pe data de 14 iulie 2012. Pe lista invitatilor sunt trecute 600 de persoane, iar petrecerea va avea loc intr-un restaurant de lux din Mamaia.

Cel mai mult se gandeste cum va fi momentul in care va trebui sa se pupe si sa se salute cu invitatii.

In doua ore vom reusi sa ne pupam si salutam cu toti invitatii! Nunta va costa destul de mult, dar nu asta conteaza. Merg pe principiul ‘o data-n viata'”, spune Diana.

Diana Bisinicu are planuri sa devina mama cat mai curand. „Dupa nunta, vine bebe! Ne dorim copii, suntem familisti si indragostiti de copii. El va fi cel mai bun tata, iar eu voi incerca sa fiu o mama cel putin la fel de grijulie ca mama mea”, a adaugat vedeta.

Diana Bisinicu

Diana Bisinicu a fost ceruta de sotie de ziua ei

Ma simt implinita din toate punctele de vedere. Am o cariera muzicala frumoasa, doua afaceri, una cu perdele, iar cea de-a doua cu bijuterii. Magazinul Charleroi by Diana Bisinicu aflat la parterul centrului comercial Cocor merge foarte bine, desi l-am deschis acum o luna. Insa cel mai frumos cadou de ziua mea a fost ca am fost ceruta de sotie de omul pe care Il iubesc. Sunt o femeie fericita„, a incheiat Diana.