Diana de la „Insula Iubirii” a pus ochii pe chef Cătălin Scărlătescu! Reacţia Ginei Pistol

De: Cristiana Trifu / 02.10.2017, 13:45
Diana de la
Dacă tradiţionalul românesc a făcut deliciul chefilor în ediţiile trecute, în această seară balanţa va înclina către preparate cât mai exotice şi bogate în asocieri bizare. O salată clasică cu un ingredient surpriză- aşa îşi prezintă Ciprian Ciobanu farfuria cu care speră să-l impresioneze în această seară pe chef Florin Dumitrescu. Pe lângă ingredientele de bază, concurentul îi va supune pe juraţi la un periplu culinar care include un moment al degustării ce va sta la baza dintre savoare şi fobie.

Viermi de mătase, acesta va fi specificul farfuriei cu care concurentul speră să primească cele trei cuţite. Cum vor reacţiona juraţii când cloşurile vor descoperi cel mai excentric preparat al ediţiei şi care dintre aceştia va rezista acestei probe de curaj, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.

Tot luni, chefii Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu se vor reîntâlni cu un concurent ce şi-a respectat promisiunea de a se întoarce în emisiune după ce nu a reuşit să obţină permisul de trecere în etapa următoare în cel de-al doilea sezon. Diseară promite să le declare ,,război” celor mai pretenţioşi juraţi, cu o farfurie completă din bucătăria italiană. Cum li se va părea gustul rămâne însă de văzut.

O fostă concurentă ,,Insula Iubirii” concurează cu Gina Pistol

Chef Scărlătescu se bucură şi în această seară de admiraţia concurentelor, care condimentează ediţia prin carismă şi senzualitate. Diana va reinterpreta o reţetă a culturii italiene, cu care speră să ajungă la inima juratului său preferat despre care declară că ,,este pe aceeaşi lungime de undă cu ea”. Printre glumele chefilor Bontea şi Dumitrescu, concurenta va reuşi să-l facă pe chef Cătălin să declare că ,,abia aşteaptă să îi gătească de dimineaţă până seara”! Reacţia frumoasei Gina Pistol în momentul în care jumătatea ei de platou devine iar ţinta concurentelor face şi ea parte dintr-o nouă ediţie savuroasă ,,Chefi la cuţite”, ce începe diseară de la 20:00, pe Antena 1!