Diana Dumitrescu a gustat carne de crocodil in Republica Dominicana (Poze)

Apropo.ro / 16.01.2012, 17:00
Diana Dumitrescu si Ducu s-au rasfatat intr-o minunata vacanta pe meleaguri straine. Cei doi au ajuns in Republica Dominicana unde au incercat sa traiasca la maxim fiecare moment.

Actrita Diana Dumitrescu a plecat intr-o vacanta exotica alaturi de sotul ei, Ducu, tocmai in insorita Republica Dominicana.

Acolo s-au delectat cu mancaruri locale, printre care si carne de crocodil, pe care Diana marturiseste ca nu o agreeaza. „Sunt pasionata de gatit, imi place sa experimentez asa ca, atunci cand am avut ocazia, am gustat carne de crocodil. Pot spune doar ca nu mi-a placut deloc”, spune amuzata Diana.

Diana si Ducu

Diana si Ducu

In Republica Dominicana, Diana si Ducu au facut plaja, excursii cu buggy-urile, au vizitat locuri de neuitat si au facut o multime de fotografii.

„Desi pare ca am avut o vacanta extrem de activa, de fapt a fost una foarte relaxanta, in care am stat foarte mult la plaja, sub umbrela, am citit si m-am relaxat. Am dormit foarte mult si mi-am reincarcat bateriile pentru noul sezon de filmari la serialul „Pariu cu viata””, spune Diana.

Diana

Diana langa buclucasele buggy-uri

„In Republica Dominicana am facut si o scurta excursie cu buggy-urile. Niste masinute interesante ce pareau asamblate manual, nu de alta dar am vazut roti zburand iar noua ni se oprea motorasul din 15 in 15 minute, iar volanul se bloca din cand in cand. Oricum a fost amuzant si interesant in acelasi timp, pentru ca am aflat prin prisma acestei excursii, cum se face cafeaua si am vizitat o pestera plina de apa dulce in care putea sa faci baie”, a mai adaugat actrita Diana Dumitrescu.