Diana Dumitrescu are un Mitsubishi Evo IX de peste 550 cp

Apropo.ro / 07.08.2009, 00:00
Diana Dumitrescu este experta in toate domeniile care tin de automobile, motoare, tunning si curse de raliuri.

Diana Dumitrescu, cunoscuta romanilor din telenovela "Regina", este experta in toate domeniile care tin de automobile, de la motoare si tunning, pana la curse de raliuri.

Diana este invitata Roxanei la ProMotor, duminica, de la ora 12.00, unde va vorbi despre pasiunea ei legata de automobile.

Roxana Ciuhulescu a mers acasa la actrita, unde a descoperit in garaj un Mitsubishi Evo IX cu un motor de capacitate 2 litri turbo si 280 de cai putere. Dupa ce Diana a investit ceva bani in masinuta sa, a iesit o masina super tunata cu un motor de 2,4 litri si peste 550 cai putere, transformand-o intr-o masina de curse. Cu aceasta masina, viitorul ei sot, Ducu Ion, a participat la King of Europe, o prestigioasa competitie de raliuri.

Diana si-a inceput cariera de soferita pe o Dacie din anii ’80, pentru ca mai apoi sa treaca pe “limuzina” Dacia 1310 break, care a sfarsit intr-un gard, pentru ca a pornit-o fara sa o scoata din viteza. A condus apoi un Opel Tigra, dupa care a urmat un BMW 325, iar in prezent mai are un Smart si un SUV. Dar pentru ca pe 22 august, Diana si Ducu se vor casatori, viata de familie va prima, iar faimosul Mitsubishi va fi inlocuit cu o masina corespunzatoare de familie. Pana atunci insa, actrita se concentreaza pe momentul nuntii si profita de invitatia Roxanei Ciuhulescu la Pro Motor, pentru a merge impreuna la o firma de inchirieri limuzine, unde se uita dupa un exemplar negru, elegant si simplu, pentru fericitul eveniment.

GALERIE FOTO

diana si roxana