Diana Dumitrescu: ”Când am fost convinsă că relaţia mea cu Alin e în regulă, am decis să ne luăm un câine”

De: Alexandra Necsoiu / 15.11.2018, 13:27
Diana Dumitrescu: ”Când am fost convinsă că relaţia mea cu Alin e în regulă, am decis să ne luăm un câine”
Diana Dumitrescu este o mare iubitoare de animale şi vorbeşte pe larg despre această pasiune a ei cu Andra Trandaş, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

”Am avut trei câini înainte de Aki, dar numai fetiţe, el e primul băiat şi poate de-asta mă şi descurc atât de greu cu el. Una dintre căţeluşe a rămas la fostul soţ. Apoi am mai avut una cât eram singură şi nu aveam deloc timp de ea, plecam mai multe zile de acasă şi am decis să o dau spre adopţie, ca să n-o chinui. După ce am fost convinsă că relaţia mea cu Alin e în regulă, am decis să ne luăm împreună un câine. Am avut mari discuţii atunci pe tema rasei pe care să o alegem, însă când l-am văzut pe Aki ne-am topit amândoi”, povesteşte Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Despre cum s-a înţeles cu soţul ei în privinţa rasei căţelului pe care urma să-l adopte, dar şi despre ce provocări întâmpină cu îngrijirea lui Aki, Diana Dumitrescu povesteşte sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.