Diana Dumitrescu debutează în film alături de soţ

De: Cătălina Matei / 26.09.2012, 06:00
Diana Dumitrescu debutează în film alături de soţ
După ce a putut fi admirată în scurtmetrajul În film la Naşu’, Diana Dumitrescu se pregăteşte pentru marele său debut cinematografic din 19 octombrie, în filmul “Minte-mă frumos”.

Interpretă a rolului principal feminin din film, Diana Dumitrescu va face acest mare pas al carierei sale cinematografice, alături de soţul său, Ducu Ion, care semnează genericul comediei romantice Minte-mă frumos în calitate de producător.

,,Deja avem experienţa lucrului împreună. Cred că de această dată singura diferenţă a fost că am avut mai puţin timp să ne alintăm, din cauza programului de filmare foarte încărcat. Când ajungeam acasă, el mă întreba cum mi s-a părut ziua respectivă şi trăgeam concluzii dacă a fost o zi fructuoasă sau a fost o zi mai proastă. Minte-mă frumos este un proiect tare drag mie şi sunt extrem de fericită că am ocazia să fac acest mare pas alături de Ducu.”, a declarat Diana Dumitrescu despre experienţa filmărilor alături de soţul său.
În Minte-mă frumos, Diana Dumitrescu o interpretează pe Dana, o tânără cofetară extrem de senzuală, care suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare.

Forţată de prietena ei, Oana (Antoaneta Zaharia), care se ruşinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni (Andi Vasluianu), bărbatul de care s-a îndrăgostit pe internet, Dana (Diana Dumitrescu) nu-şi imaginează că îşi va găsi jumătatea.
Cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian şi Antoaneta Zaharia în rolurile principale, Minte-mă frumos este regizat de Iura Luncaşu, după un scenariu de Adrian Lustig, fiind produs de Ducu Ion.