Diana Dumitrescu e profă’ de economie

Apropo.ro / 01.02.2012, 12:56
Diana Dumitrescu e profă’ de economie
Diana Dumitrescu, interpreta Andreei Rădulescu în serialul “Pariu cu viaţa”, îi va surprinde din nou pe telespectatorii PRO TV în sezonul al doilea.

Diana Dumitrescu va preda economie la Colegiul de Arte şi va filma mai mult alături de tinerii din trupa momentului, LaLa Band.
„Va fi foarte frumos, având în vedere faptul că sunt o profă cool, care le permite elevilor aproape orice, numai ca să se apropie de ei. E interesantă postura de profesoară, se vede altfel de la catedră. Şi e foarte plăcut să lucrezi alături de aceşti tineri plini de energie, care reuşesc să te binedispună în orice moment”, povesteşte Diana.

„Personajul meu nu îi învaţă pe elevi neapărat ce trebuie la o lecţie de economie, le împărtăşeşte mai mult principiile după care chiar ea trăieşte astfel că fiecare oră se încheie cu concluzia ”, completează actriţa.

Mai mult decât atât, personajul Andreea Rădulescu se va implica şi în politică, astfel că sezonul 2 din „Pariu cu viaţa” va aduce din 6 februarie la PRO TV multe răsturnări de situaţie.