Diana Dumitrescu – Fată de bani gata în Aniela

Apropo.ro / 31.08.2009, 00:00
Diana Dumitrescu - Fată de bani gata în Aniela
Din 14 septembrie, Polixenia o să ne încînte în fiecare seară cu drăgălăşeniile şi gafele ei în noul serial de epocă, “Aniela“, difuzat de Acasă TV. Diana Dumitrescu se pregăteşte să îmbrace pentru acest rol vestimentaţie originală de la 1900 şi multe, foarte multe fundiţe. În viaţa reală, Diana tocmai a trăit o nuntă de vis şi un “weekend de miere“ pe Coasta de azur.

– Care sînt nebuniile personajului tău?
Cred că cea mai mare nebunie a Polixeniei este chiar felul ei de a fi. Cu toate că încearcă să se ridice la standardele societăţii, nu prea poate, gafează mereu, dar cu toate acestea are mare încredere că ceea ce face este corect. Este foarte mulţumită cu ea însăşi.

– Există vreo persoană apropiată din familia ei cu care are conflicte majore?
Da, coana Chiva, bunica Polixeniei. Aceasta e o femeie de la ţară care nu ştie mare lucru despre viaţa socială şi înalta societate, iar Polixeniei îi este frică că o va face de rîs, ceea ce se va şi întîmpla. Mai mult, coana Chiva o obligă pe Polixenia să facă treabă prin casă şi la bucătărie, ceea ce fetei i se pare degradant.

– Cum e viaţa personajului tău?
Deocamdată, cît se poate de liniştită. Papa are bani mulţi, îi cumpăra rochii peste rochii. Singurul ei ţel este să fie acceptată de societate şi să stea la palat.

– Cîte corsete ţi-au fost deja pregătite?
Am două corsete peste care îmbrac mai multe rochii în culori pastel foarte frumoase, dar accesoriul principal sînt fundele – funde în cap, pe rochii, pe mînecuţe, pe pălăriuţe, pe umbreluţe. Polixenia foloseşte şi un carneţel de bal din fildeş original de la 1900, care a aparţinut unei prinţese, şi o pereche de ciorapi, fabricaţi în 1900, dar nepurtaţi.

Luna de miere
la castel

– Pe lîngă muncă, vara asta ai avut parte de un eveniment major. Nu ţi-a fost greu cu o trenă de mireasă de 5 metri?
Nu mi s-a părut foarte greu, pentru că am avut ocazia să îmbrac diverse rochii de mireasă în seriale. M-am simţit ca o prinţesă în rochia de mireasă.

– Ai primit sfaturi de la invitaţii tăi la nuntă în privinţa căsniciei?
Nu neapărat sfaturi cît urări pentru o căsnicie cît mai frumoasă, de durată şi plină de iubire. Cel mai bun sfat a venit din partea Stelei Popescu, care mă ştie deja foarte bine, şi care mi-a spus: “Răb­dare, tre­buie să ai răb­­dare! Cu răb­­­­dare se re­zol­­­vă tot”. Am de gînd să o ascult.

– Unde aţi plecat în voiajul de nuntă?
La cetatea medievală Ez de pe Coasta de azur, pe care eu am vizitat-o anul trecut. Ducu o ştia de cîţiva ani şi, pentru că pe mine m-a impresionat foarte tare, părinţii lui Ducu au hotărît ca acest “weekend de miere“ să fie unul dintre cadourile lor de nuntă. Faptul că acolo totul este păstrat ca în acea perioadă şi transformat într-un hotel de lux, priveliştea şi străduţele înguste pline de istorie ne-au asigurat un weekend extrem de romantic.

 – Cum te vezi tu ca soţie?
Eu cred că mă comport destul de bine. Dar îmi este greu să zic, mai bine îl întrebaţi pe Ducu peste vreo două luni.

MAREA PREMIERĂ – ANIELA
DIN 14 SEPTEMBRIE,
de luni pînă vineri, de la 20.30, ACASĂ

Nuntă ca în poveşti
cu Ducu Ion

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios la Biserica Albă din Bucureşti. În faţa altarului, Ducu şi-a văzut pentru prima oară soţia îmbrăcată în rochie de mireasă cu o trenă de 5 metri, o creaţie Max Chaoul. Petrecerea a avut loc pe malul lacului de la Buftea, în Studiourile MediaPro, unde a fost amenajat un cort alb, decorat cu candelabre, copaci cu flori albe şi aripi de înger. Tema petrecerii a fost “Heaven”.

Printre cei peste 300 de invitaţi s-au numărat Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Stela Popescu, Florina Cercel, Nicoleta Luciu, Denis Ştefan, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Adela Popescu, Roxana Ciuhulescu, Răzvan Fodor, Ioan Isaiu, Iura Luncaşu, Mihai Petre şi soţia lui, Elwira. Primul dans al mirilor a fost pe piesa favorită a cuplului, “Can’t Take My Eyes Out of You”. Atmosfera a fost întreţinută de trupa Juke Box care a interpretat live cover-uri internaţionale. Cel mai strălucitor moment al serii a fost cel al artificiilor care au durat 10 minute. Diana nu s-a lăsat “furată”, căci nu a vrut să piardă nici un moment important din petrecere.

De eveniment s-au ocupat companiile “L!ve“, divizia de evenimente a MediaPro Pictures, şi „Gorgeous, Wedding Planner“, condusă de Raluca Răsădean