Diana Dumitrescu îşi duce iubitul de ziua îndrăgosţilor la Paris

Apropo.ro / 07.02.2008, 15:46
Diana Dumitrescu îşi duce iubitul de ziua îndrăgosţilor la Paris
Diana Dumitrescu, protagonista comediei romantice “Razboiul sexelor”, difuzată ACASĂ de luni pînă joi de la orele 22:30 îi va face iubitului ei un cadou special: ei vor merge pentru patru zile la Paris.

Cei doi vor pleca pe 14 februarie chiar de ziua îndrăgostiţilor şi vor sta pînă pe 17 februarie, pentru a sărbători într-un mod foarte romantic, chiar în oraşul iubirii.  “Am vrut să îi fac o surpriză şi să nu îi spun nimic despre plecare pînă în ultima clipă, dar din păcate a trebuit să-i divulg deja secretul prietenului meu pentru a putea fii sigură că şi el este liber de Valentine’s day.”

Pentru Diana, interpreta Emei din comedia romantică ”Războiul sexelor”, este pentru prima oară cînd merge la Paris. Ea aşteaptă cu nerăbdare să viziteze locurile pe care pînă acum le-a văzut în filme sau despre care a citit în cărţi: Turnul Eiffel, Luvrul, Muzeul d’Orsay, Champs-Élysées şi multe alte obiective turistice extrem de interesante.

După această scurtă vacanţă Diana se va întoarce pe platourile de filmare de la Buftea pentru a continua > în care este implicată de cîteva luni bune alături de Alexandru Papadopol, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Tora Vasilescu, Marian Râlea.

Telespectatorii o pot vedea pe actriţă de luni pînă joi de la orele 22:30, ACASĂ în comedia romantică “Războiul sexelor”.