Diana Dumitrescu, primele declaraţii după nuntă: „A fost mai greu ca prima dată!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 11:43
Diana Dumitrescu, primele declaraţii după nuntă: „A fost mai greu ca prima dată!” – FOTO
La cinci ani de la divorţul de Ducu Ion, actriţa Diana Dumitrescu s-a măritat pentru a doua oară, cu omul de afaceri Alin Boroi. Nunta a fost un eveniment discret la care vedeta a chemat doar prietenii apropiaţi şi familia. Evenimentul a fost loc weekend-ul trecut la Poiana Braşov, în pădure.

„A fost emoţionant, obositor, cu bucurie, cu veselie, cu dans şi cu prieteni dragi. Am vrut să se întâmple totul în natură. Am avut şi vremea mea de partea noastră, deşi au dat câţiva stropi de ploaie. Am tremurat un pic la cununia religioasă. A fost în Poiana Braşov, în pădure. Ne-am hotărât să ne căsătorim în urmă cu două săptămâni. A fost foarte repede. Sunt foarte fericită. Nu mă aşteptam să fie atât de greu a doua oară, dar a fost mai greu ca prima dată. Am avut trei perechi de naşi.

Nu sunt însărcinată. Mi-aş dori să fiu. Sper să se întâmple. Foarte puţine persoane au fost la nunta noastră. Familiile noastre şi prietenii apropiaţi. Au fost 12 ore intense. A fost o seară pe care nu o să o uit toată viaţa. Mireasa nu s-a furat, pentru că nu am vrut. Am intrat la toaletă, iar hoţii au negociat bine cu Alin”, a spus Diana Dumitrescu la „Agenţia Vip”.