Diana Dumitrescu s-a transformat în Tinker Bell!

De: Nicoleta Nicolae / 11.05.2015, 15:00
Diana Dumitrescu s-a transformat în Tinker Bell!
Actriţa îndrăzneşte să copilărească de fiecare dată când are ocazia, iar acum a acceptat o nouă provocare şi s-a transformat în doar câteva minute în personajul preferat al copilăriei ei: Tinker Bell.

Jucăuşă, veselă şi relaxată, Diana Dumitrescu a dat startul concursului de transformări cu multă imaginaţie şi energie pe blogul ei.  

“Să îţi laşi imaginaţia să zboare în părul tău şi să îl transformi într-un personaj de poveste mi se pare că este un lucru extrem de plăcut pentru oricine acceptă această provocare! Este un mod plăcut de a te detasa, de a te relaxa si de a iesi din rutina. Eu am acceptat provocarea si m-am distrat copios, alaturi de sora mea, in incercarea de a-mi transforma parul intr-un personaj”.

Cu creativitate din belsug si indrazneala de a se juca, Diana Dumitrescu a devenit in doar cateva minute unul dintre personajele de desen animat pe care le-a iubit in copilarie, Clopotica (Tinker Bell). Cum s-a distrat Diana Dumitrescu si cat de usor s-a transformat in Clopotica poate fi vazut aici: http://www.haircare.ro/blog/darebyhaircare/.