Diana Enache şi Alexandra Stoian, noile prezentatoare PRO TV

Apropo.ro / 03.01.2013, 16:08
Diana Enache şi Alexandra Stoian, noile prezentatoare PRO TV
Din 3 ianuarie, telespectatorii ProTv sunt întâmpinaţi la Ştirile ProTv de la ora 13:00 de Diana Enache şi Alexandra Stoian. Diana şi Alexandra vor prezenta telespectatorilor ProTv principalele evenimente ale prânzului, urmând ca fiecare să-şi continue şi munca de teren.

Astfel, ele vor alterna o săptămână la pupitrul ştirilor cu una în mijlocul evenimentelor.
Diana Enache are o experienţă de aproape 10 ani, iar acum se bucură să descopere în redacţia Ştirilor ProTv o echipă „minunată şi bine închegată”, aşa cum a caracterizat-o chiar ea. „Fiecare dintre noii colegi are ceva de dăruit, iar eu primesc, cu deschidere, orice mă ajută să înţeleg şi mai bine sistemul Gândeşte liber!”, a mărturisit Diana.

Alexandra Stoian

Alexandra Stoian este jurnalist de patru ani şi s-a alăturat echipei Ştirilor ProTv atunci când a început să lucreze la ProTv Iaşi. „Am ajuns după o perioadă destul de scurtă în Bucureşti şi la fel de rapid a trebuit să mă obişnuiesc cu ritmul alert în care se fac lucrurile pe teren, în redacţie, să asimilez repede foarte multe informaţii, contacte, surse, să mă mişc rapid şi să-mi fac jobul cât mai bine”, a declarat Alexandra.
Ambele corespondente au fost extrem de încântate de faptul că urmează să prezinte Ştirile ProTv de la ora 13:00. „E un număr despre care credeam că îmi aduce ghinion”, a recunoscut Diana. „Sorţii s-au întors acum”, a continuat ştirista. „Propunerea de a prezenta Ştirile ProTv de la ora 13:00 m-a bucurat şi mi-a dat încredere în mine, a venit după o perioadă foarte plină din punct de vedere profesional, în care simţeam nevoia de un feedback. Răspunsul pe care l-am primit a fost mai mult decât un cadou de Crăciun„, a povestit încântată Alexandra Stoian.