Diana Munteanu a slăbit 40 de kilograme, după sarcină

Apropo.ro / 02.05.2012, 14:30
Diana Munteanu a slăbit 40 de kilograme, după sarcină
Diana Munteanu este un exemplu că se poate slăbi frumos și sănătos, după sarcină, chiar dacă se acumulează mai multe kilograme.

Diana Munteanu, ca și Nicoleta Luciu, a reușit să slăbească extrem de mult după prima ei sarcină: 40 de kilograme. Nu a apelat la nutriționiști sau la diete severe, ci la disciplină și voință.

Nu am apelat niciodată la nutriționist, încerc, pe cât posibil, să nu fac excese și să mănânc echilibrat. După sarcină am slăbit 40 kg, multe au fost retenție de apă, iar de cele care n-au fost am scăpat mâncând salate și carne slabă la grătar”, a declarat Diana pentru protvmagazin.ro.

Diana a hotărît să urmeze și un program regulat de sport, pentru a se menține în formă și pentru a avea un tonus muscular.

Diana si David Munteanu

Diana Munteanu și fiul ei, David

Fericirea și împlinirea ca mamă și soție o fac să emane frumusețe… interioară.

„Sunt foarte multe persoane despre care, deși nu au neapărat forme perfecte, spunem că sunt frumoase… Pentru că emană frumusețe interioară, de cele mai multe ori superioară celei exterioare”, a mai spus Diana.

Diana Munteanu are și trei reguli de frumusețe pe care le respectă:Sport, gândire pozitivă și îngrijirea sănătății înainte de orice”.

Citește mai multe detalii despre cum se menține în formă Diana Munteanu, pe protvmagazin.ro