Diana Munteanu are o nouă emisiune de tip magazin

De: Cătălina Matei / 02.03.2017, 13:40
Diana Munteanu are o nouă emisiune de tip magazin
Diana Munteanu, prezentatoarea noii emisiuni de la Antena 1, ”Prietenii de la 11” care va începe luni, 6 martie, de la ora 11:00 este şi profesoară de actorie în timpul liber. Diana, care a absolvit cursurile Facultăţii de Actorie la UNATC, este foarte încântată să lucreze cu cei mici, ea predând la o grădiniţă din Bucureşti.

 Noua experienţă a început anul trecut în luna octombrie, la invitaţia unei prietene, care ”mi-a spus de dorinţa celor de la Gradiniţa Luca. Am luat legătura cu ei, am discutat şi am pornit la drum!”, acesta fiind începutul unei perioade foarte frumoase şi pline de satisfacţii.

Copiii au vârste cuprinse între cinci şi şase ani, dar există şi o grupă de after school unde sunt un pic mai mari. Săptămânal, ea lucrează cu fiecare grupă în parte exerciţii diferite care ”îi ajută să îşi depăşească emoţiile, să îşi învingă teama de a rosti tare, de a face gesturi mari. Scăpăm de timiditate, dar exersăm de asemenea foarte mult atenţia şi memoria, învăţăm să ne respectăm şi mai ales să lucrăm în echipă!”, povesteşte Diana, încântată.

Cel mai mult, ea se bucură de prezenţa şi energia copiilor, povestind că a fost şi foarte emoţionată la serbări, unde a văzut rezultatele şi progresele celor mici. ”Am fost atât de mândră de toţi şi de fiecare în parte! Nu vă puteţi imagina”, adaugă vedeta, pe care telespectatorii Antena 1 o vor vedea alături de Florin Ristei începând de luni, 6 martie, de la ora 11:00 la ”Prietenii de la 11”, noua producţie a primăverii la Antena 1.

Emisiunea de tip magazin este live, cu materiale şi mulţi invitaţi în platou, care vor povesti cu cele două gazde despre cele mai interesante trenduri din toate domeniile.