Diana Munteanu, în tandreţuri cu Horia Brenciu – FOTO

Apropo.ro / 25.07.2018, 11:47
Diana Munteanu, în tandreţuri cu Horia Brenciu - FOTO
Noul videoclip pe care Horia Brenciu urmează să-l lanseze în curând pentru piesa „Poftă de băut” reprezintă o premieră pentru Diana Munteanu pentru că este primul în care apare vedeta Antenei 1.

„Este primul videoclip în care joc şi s-a nimerit ca filmările să aibă loc fix unde îmi place mie cel mai mult: pe malul mării, vara”, declară Diana Munteanu, coprezentatoarea emisiunii „Prietenii de la 11” de la Antena 1.

Diana a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a apărea în videoclip din mai multe motive, prietenia de foarte mulţi ani care o leagă de Horia fiind cel mai solid. „Am prezentat emisiuni împreună la Antena 1, am şi cântat alături de el şi de HB Orchestra şi îi mulţumesc că mi-a oferit această ocazie unică. Horia e omul care îţi dă o încredere extraordinară în tine, îţi oferă un confort care te ajută să-ţi depăşeşti limitele şi asta mi se pare foarte important. E un optimist ca şi mine, întotdeauna binedispus şi, pe deasupra, molipsitor cu starea lui”, a mai precizat Diana.