Diana Munteanu: „La Claudiu m-a atras timiditatea”

Apropo.ro / 11.09.2012, 13:00
Diana Munteanu:
Diana Munteanu spune că timiditatea și sinceritatea lui Claudiu Niculescu au cucerit-o definitiv.

Diana Niculescu (Munteanu) vorbește rar despre viața ei în particular, însă a fost deschisă discuțiilor când a venit vorba de dragostea ce a legat-o de fotbalistul Claudiu Niculescu.

Îmi amintesc și acum… A fost dragoste la prima vedere. La Claudiu m-au atras timiditatea și sinceritatea. De atunci încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună, suntem un cuplu normal, trăim fiecare moment din plin, cu bucurie și relaxare„, a declarat Diana.

Diana și Claudiu se gândesc să îi facă lui David un frățior sau o surioară.

Și Claudiu își dorește foarte mult un frățior sau o surioară pentru David. Când o să vrea Dumnezeu, probabil că va veni„, mărturisește vedeta.

Diana Munteanu nu se încadreză în tiparul soțiilor de fotbaliști. Are grijă de copil, de casă, face cumpărături, merge la serviciu, etc.

Sunt foarte bine ancorată în realitate, fac lucruri normale și am timp destul și pentru mine, dincolo de serviciu, copil, casă, cumpărături și tot ce mai trebuie făcut. Am timp să citesc, să mă uit la un film, să merg la coafor, să mă întâlnesc cu o prietenă„, spune vedeta.

Cea mai mare dovadă de iubire pe care a primit-o de la Claudiu a fost „cererea în căsătorie, mai exact atunci când mi-a spus că își dorește să îmbătrânim împreună„, declară Diana Munteanu