Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu, separaţi de Valentine’s Day

Apropo.ro / 15.02.2012, 06:00
Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu, separaţi de Valentine’s Day
Diana Munteanu, soţia fotbalistului Claudiu Niculescu, mărturiseşte că în fiecare an, Valentine’s Day îi surprinde în locuri diferite.

diana munteanu si fiul ei” În fiecare an, Valentine’s Day ne prinde în locuri diferite… De obicei, eu acasă, şi Claudiu în cantonament. Dar în fiecare an primesc un imens buchet de flori din partea lui şi o felicitare cu urări. Are grijă să trimită pe cineva cu ele şi ajung la mine fix de 14 februarie, chiar dacă el este plecat”, spune vedeta Antenei 2 Diana Munteanu.

Anul trecut, ca în fiecare an, Diana Munteanu a fost răsfăţată de soţul ei, cu un buchet imens de flori şi o felicitare. „Nu obişnuim să ne facem cadouri neapărat cu această ocazie, ne oferim adesea reciproc mici atenţii. Dar îmi amintesc că într-un an chiar de Valentine’s Day am cumpărat doi îngeraşi, unul pentru mine şi unul pentru Claudiu”. Cea mai mare dovadă de iubire pe care a primit-o de la Claudiu a fost „cererea în căsătorie, mai exact atunci când mi-a spus că îşi doreşte să îmbătrânim împreună”, declară Diana Munteanu de Valentine’s Day.