Diana Munteanu şi David, petrecere de Halloween în lipsa lui Claudiu

De: Mioara Tronaru / 31.10.2011, 11:03
Diana Munteanu şi David, petrecere de Halloween în lipsa lui Claudiu
Diana, Claudiu Munteanu şi David formează împreună un trio formidabil. Noi i-am avut complici la “repetiţia” pentru petrecerea de Halloween doar pe doi dintre protagoniştii acestei poveşti: Diana Munteanu şi fiul ei, David.

Distracţia a fost pe măsură, mai ales că puştiul de doi ani ne-a oferit un adevărat spectacol pe muzica lui Guess Who, artistul lui preferat. În tot acest timp, Claudiu Niculescu se pregătea pentru viitorul meci, la Cluj.


– Diana, ce părere ai de sărbătoarea de Halloween?

Halloween este o sărbătoare împrumutată, ca şi Valentine’s Day, dar mie îmi place foarte mult. Nu am fost la nicio petrecere de Halloween, însă cred că sunt haioase prin tematică. An de an, noi îi facem tradiţionalului dovleac o faţă umană şi-l aşezăm frumos în faţa casei.

– Ce personaje ţi-ar plăcea să întruchipaţi la o astfel de petrecere?
Poate că ar fi interesant să fim Fred şi Wilma.

– Care a fost cea mai frumoasă sărbătoare petrecută în trei?
Primul Crăciun a lui David mi-a rămas bine întipărit în minte. Era micuţ şi sunt convinsă că n-a înţeles mare lucru, dar noi l-am îmbrăcat în om de zăpadă şi îmi amintesc că era tare haios.

– E greu să convieţuieşti cu un fotbalist ?

Sincer, este foarte greu. În primul rând pentru că petreci foarte mult timp fără el, dată fiind natura meseriei, care presupune o groază de cantonamente, schimbarea „serviciului” o dată cu priorităţile echipei şi alte inconveniente de acest gen. Situaţia noastră este chiar mai complicată, pentru că facem naveta, pe rând, pe ruta Bucureşti-Cluj. Nu vreau însă să mă plâng. E important că suntem cu toţii sănatoşi şi suntem o familie unită, indiferent de distanţa pe care trebuie să o parcurgem unul către celălalt.

– Foarte multe dintre vedetele TV se feresc de o relaţie cu un fotbalist. Pe tine ce te-a determinat să-i acorzi votul de încredere lui Claudiu?

Noi ne-am cunoscut într-o seară sfantă de Paşti, chiar de înviere. A fost dragoste la prima vedere, ne-am dat seama că ne potrivim, pur şi simplu, iar ulterior am descoperit că avem foarte multe în comun. Apoi, nu cred că meseria în sine poate fi un criteriu atunci când îţi alegi partenerul de viaţă, altele sunt lucrurile care determină o relaţie între doi oameni.

– S-a schimbat în vreun fel relaţia voastră de când aţi devenit părinţi?
Cu siguranţă, suntem mult mai uniţi şi mai responsabili. Comunicăm mult mai uşor, prioritea noastră fiind David, dar oricum ne consultăm pe orice temă şi luăm împreună orice decizie, aşa cum cred că face orice cuplu.

– Crezi că micuţul David îşi va urma tatăl pe terenul de fotbal? Pare să aibă vreo înclinaţie către acest sport?
Eu mă pricep prea puţin ca să-mi pot da cu părerea pe marginea acestui subiect, dar Claudiu spune că are talent din felul în care loveşte mingea. De multe ori, când suntem la Cluj, merg cu el când îşi încheie Claudiu antrenamentul şi aleargă amândoi pe teren, îşi pasează mingea. David e înnebunit să se joace cu tatăl lui!

– Ai o bonă care se ocupă de cel mic?

Bonă nu mai am de ceva vreme, iar atunci când am filmările pentru „Conferinţa de presă” mă mai ajută menajera noastră, o prezenţă familiară, cu care David a crescut în casă. Din când în când, mai apelez la o o vecină, sau la fina mea, în compania căreia David e foarte fericit.

– Printre cantonamente, meciuri şi televiziune, mai aveţi timp şi pentru voi? Ce faceţi în acele momente ?
În weekend sunt meciurile lui Claudiu, dar facem în aşa fel încât să nu treacă mai mult de o săptămână fără să ne vedem. Atunci, desigur, găsim timp şi pentru noi doi. Seara, după ce adoarme David, stăm şi povestim, ne cerem sfatul unul celuilalt sau ne uităm la câte un film împreună.

– Lucrati şi la al doilea moştenitor?
Ne gândim să-i facem lui David un frăţior sau o surioară şi probabil că anul viitor, cu voia lui Dumnezeu, se va întâmpla. Nu e ceva ce poţi programa, dar cu siguranţă noi ne dorim un al doilea copil şi indiferent ce va fi, fetiţă sau băiat, e la fel de dorit şi binevenit.

– Cum ai reuşit să obţii un corp atât de bine sculptat după ce ai născut?
Aveam puţin peste 95 de kg când am născut. Acum am 55 de kg. Am ştiut mereu că voi reveni la formele de dinaintea sarcinii. Am reuşit cu voinţă, regim alimentar şi ceva sport, dar foarte puţin, fiindcă nu am avut timp să merg la sală sau să fac sport la modul organizat.

– Diana, povestea cărui invitat de la „Conferinţa de presă” te-a impresionat cel mai mult?

Recent, am avut-o ca invitată la „Conferinţa de presă” pe Brigitte Sfăt. Mărturisesc că am fost cutremurată de povestea ei de viaţă, de puterea cu care a reusit să depăşească momentele dificile, care n-au fost deloc puţine. M-a impresionat mult.
Simona Tudorache

Diana Munteanu prezintă Conferinţa de presă, sâmbătă, la Antena 2.