Diana Munteanu şi Florin Ristei trec la ora de vară, de Ziua Internaţională a Prieteniei

Apropo.ro / 25.07.2018, 13:54
Diana Munteanu şi Florin Ristei trec la ora de vară, de Ziua Internaţională a Prieteniei
Diana Munteanu şi Florin Ristei, împreună cu echipa emisiunii ”Prietenii de la 11”, pregătesc o mulţime de surprize pentru această vară. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00, telespectatorii vor avea parte, aşa cum s-au obişnuit, de multă veselie, de informaţii din toate domeniile şi invitaţi potriviţi pentru fiecare rubrică.

 

Începând de luni, 30 iulie, când se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Prieteniei şi când matinalii ”Neatza cu Răzvan şi Dani” intră în vacanţă, Diana Munteanu şi Florin Ristei se vor bucura de o oră în plus de emisie, astfel că emisiunea se va numi ”Prietenii de la 10”.
”Suntem fericiţi, bucuroşi că reuşim să binedispunem oamenii zi de zi. Suntem ca o mare familie, ne înţelegem foarte bine, avem aceeaşi energie pozitivă. Începând din 30 iulie, îi aşteptăm ca şi până acum pe prietenii noştri, cu surprize live, în fiecare zi de luni până vineri, dar vom avea la dispoziţie mai mult timp împreună. Asta pentru că vom da startul, cu voie bună, de la ora 10.00”, spun Diana Munteanu şi Florin Ristei.

Tags: