Diana Munteanu şi Liviu Vârciu sunt de nedespărţit! Cum au fost surprinşi în culise

De: Nicoleta Nicolae / 29.03.2016, 10:48
Diana Munteanu şi Liviu Vârciu sunt de nedespărţit! Cum au fost surprinşi în culise
Filmările pentru show-ul „Bravo, România!” sunt în toi, iar simpaticii prezentatori Diana Munteanu şi Liviu Vârciu sunt de nedespărţit atunci când ajung pe platouri.

Cei doi stau chiar şi 12 ore pe zi împreună, timp în care glumele se ţin lanţ, tanti Jeni îi aprovizionează cu cafea, Diana e răsfăţată cu flori, iar ea are mereu grijă ca Liviu să arate impecabil.

 

  • Diana este întotdeauna prima dintre cei doi care ajunge la filmare. Asta nu înseamnă că Liviu întârzie, cu doar că frumoasa lui prezentatoare este din cale-afară de punctuală.
  • Nicio zi de filmare fără cafea. Iar responsabilă cu băutura magică este tanti Jeni, cea care are grijă ca ceştile să fie mereu pline. „Fără cafea nu pot”, spune Diana.
  • Orice dialog cu Liviu este un schimb continuu de glume. Prezentatorul show-ului nu e niciodată trist, chiar dacă uneori se emoţionează când sunt prezentate cazurile din concurs.
  • Diana are un tic verbal, pe care îl recunoaşte, de-altfel. Spune mai mereu „Ferească Dumnezeu!”.
  • Liviu o întâmpină mereu pe scenă pe Diana într-un mod foarte galant: îi sărută mâna.
  • Diana e răsfăţată uneori de colegul ei de prezentare cu flori. „Liviu este într-adevăr un tip galant şi atent cu tot ce este în jur. Ne amuzăm foarte mult pentru că în preajma lui este foarte greu să nu râzi, simţul umorului este la el acasă.”
  • Diana este cea organizată dintre ei doi, astfel că are grijă ca niciunul dintre ei să nu sară peste repetarea textelor. „Când vine vorba de repetiţii şi tot ce ţine de emisiune, ne pregătim temeinic şi Liviu este un foarte bun profesionist”, adaugă Diana.
  • „Bravo, România!” este primul show la care Diana nu a apucat încă să gătească pentru colegi. Recunoscută ca fiind o pasionată a mâncării gătite în casă, Diana are mereu pachete pregătite pentru colegi, fie cu gogoşi calde, fie cu pate de ficat sau fursecuri. „Ei, uite ca m-aţi prins! Până acum n-am apucat să gătesc pentru „Bravo, România!”, dar la următoarea zi de filmare voi face tradiţionalul pate de ficat de pui cu care i-am obişnuit pe toţi”, promite Diana.