Diana – numele pregătit de Prințul William pentru al doilea copil al său, dacă va avea fetiță

De: Carmen Ulian / 29.09.2014, 17:00
Diana - numele pregătit de Prințul William pentru al doilea copil al său, dacă va avea fetiță
Cel de-al doilea copil al prințului William ar putea primi, dacă va fi o fetiță, numele Elizabeth Diana Windsor, în amintirea prințesei Diana.

Andrew Morton, autorul biografiei prințesei Diana, în care a dezvăluit adevărul despre relația încordată a acesteia cu familia regală britanică, a declarat că William și soția acestuia, ducesa de Cambridge, au discutat foarte mult despre cum să își numească următorul copil.

William și Kate au discutat despre numele de fetițe înainte de nașterea lui George (primul copil al cuplului, n.r.), iar acum speră că de această dată vor avea o fetiță, astfel încât să își poată îndeplini dorința de a-i da numele mamei lui William. Nu sunt foarte încântați de ideea că probabil numele va fi prescurtat în «Prințesa Di», dar nu se vor răzgândi„, a spus Andrew Morton, care a precizat că are informația de la prieteni foarte apropiați ai cuplului regal.

Andrew Morton a adăugat că prințul și ducesa au luat în considerare și faptul că mulți membri ai familiei regale ar putea fi furioși de botezarea următorului copil cu numele Diana Elizabeth, din cauza „ostilității” dintre Diana și familia regală.

Citește mai multe detalii despre decizia prințului William referitoare la cel de-al doilea copil al său, pe Mediafax