Diana Oprea vrea sa cucereasca America

Apropo.ro / 06.09.2006, 12:47
Diana Oprea vrea sa cucereasca America
Diana Oprea, campioana mondiala la fitness feminin en titre, va reprezenta România la concursul internațional Ms. Fitness World. Acesta va avea loc pe data de 9 septembrie 2006 la Las Vegas, fiind jurizat de catre reprezentanții International Fitness Sanctioning Body. În

Diana Oprea, campioana mondiala la fitness feminin en titre, va reprezenta România la concursul internațional Ms. Fitness World. Acesta va avea loc pe data de 9 septembrie 2006 la Las Vegas, fiind jurizat de catre reprezentanții International Fitness Sanctioning Body.

În ianuarie 2006, galeria sportivilor români medaliați cu aur în cadrul competițiilor internaționale se extindea catre un domeniu mai puțin convențional: fitness feminin. La finalul unei competiții acerbe, jurizata de catre reprezentanții Federației Internaționale de Fitness ( IFF ), românca Diana Oprea primea cupa, medalia și titlul de Fitness Woman World Champion 2006.

Dupa titlul obținut la ea acasa, sportiva și – a propus sa cucereasca și continentul american. Astfel, pe 9 septembrie Diana Oprea va concura pentru titlul de Miss Fitness World în cadrul unui concurs gazduit de celebrul oraș Las Vegas. Pregatirea pentru competiție a inclus o dieta stricta ( bazata pe un regim alimentar drastic completat cu suplimente nutritive ), un program de antrenament zilnic, timp de 2 luni de zile, dar și ore de coregrafie pentru pregatirea exercițiului ce va fi prezentat în proba libera. In seara zilei de 9 septembrie, Diana va aborda un look special creat de specialiștii de la GETTÂ’S.

„GETT’S a fost alaturi de Campionatul Mondial de Fitness desfașurat în 2 ediții, asigurând imaginea concurentelor și sustinând evenimentele cu demonstrații live ale ultimelor tendințe. De asemenea, a creat imaginea Dianei Oprea. Pentru ca împartașim același sistem de valori de frumusețe și estetica interioara și exterioara, GETTÂ’S este alaturi de Diana și la Las Vegas, asigurându-i un look perfect, care vine în completarea performanței tehnice și artistice a acesteia, crescându-i șansele la titlu,” declara Lucian Miess, General Manager GETTÂ’S.

Primul concurs Ms. Fitness World a avut loc în 1994 și l-a avut ca inițiator peÂ…Arnold Schawartzenegger. La actuala ediție, care va putea fi vizionata de milioane de telespectatori din întreaga lume pe canalul Fox Sports Net, vor participa peste 30 de sportive de pe toate continentele. Concurentele vor avea la dispoziție trei runde – costum de baie, rochia de seara, proba libera – pentru a-și demonstra personalitatea, grația, frumusețea și tonusul muscular. Dincolo de aspectul sau glamour, concursul reprezinta un model inspirațional pentru tinerele de pe întreg mapamondul.

Participantele, femei „obișnuite”, a caror medie de vârsta este de 29 de ani, provin din cele mai diverse paturi sociale și desfașoara cele mai variate activitați. Majoritatea sunt casatorite și mame. Însa toate au în comun același lucru: un stil de viata sanatos și capacitatea de a-l demonstra.