Diana Păunescu sau cum e raiul pe pământ, numai în Playboy iulie-august

Apropo.ro / 05.07.2013, 14:30
Diana Păunescu sau cum e raiul pe pământ, numai în Playboy iulie-august
În Playboy, ediția iulie-august, te reîntâlnești cu Diana Păunescu, cea care ne-a încântat privirile anul trecut din postura de playmate a lunii iulie.

Pictorialul a fost realizat de Cătălin Muntean într-un cadru natural de excepție, mai precis, în Sasca Montană, unde Diana a pozat printre cascade și păduri, pentru a ne demonstra cum arată raiul pe pământ.

Postura de playmate îi revine de această dată lui Rellys, o roșcată apetisantă care a făcut „valuri” într-un aqua park bucureștean. Si tot la capitolul pictoriale, încă două frumuseți, internaționale: americanca Raquel și rusoaica Geneva.

Playboy iulie-august 2013

Așa cum știm, însă, Playboy nu este numai despre femei frumoase. În această ediție vei găsi un interviu-spectacol cu Anthony Hopkins, unul dintre cei mai mari actori ai lumii. Vei citi adevărata poveste a filmului care l-a lansat acum 40 de ani pe marele Bruce Lee. Vei afla ce se poate face într-o anumită zonă a țării, unde rock-ul și aventura sunt la mare preț. Vei intra în atmosfera cursei de la Le Mans. Vei descoperi un loc din Grecia taman bun pentru plăcerile estivale. Toate acestea, laolaltă cu multe alte informații din film, muzică, auto, tehnologie, fashion și sport.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 5 iulie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro