Diana şi Andy, prima poveste de dragoste pe „Insula iubirii”. Cum au fost surprinşi – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 23.05.2017, 13:05
Diana şi Andy, prima poveste de dragoste pe „Insula iubirii”. Cum au fost surprinşi – FOTO
În episodul de luni, 22 mai, de la ora 20:30, la Antena 1 pe „Insula iubirii” s-au întâmplat schimbări importante, mai ales în rândul concurentelor. Când au auzit că partenerii lor au petrecut, împreună cu ispitele feminine, în Cartierul Roşu, ele şi-au pus pentru prima dată problema că nu au interacţionat deloc cu bărbaţii de pe insula lor, realizând că, din această cauză, ele rămân foarte retrase în resort. Discutând acest aspect, Bianca recunoaşte că ea, de fapt, s-a simţit atrasă de Sorin şi că i s-a părut că e mai frumos în realitate decât în poze.

Apar şi geloziile, astfel că la petrecere DeeDee i-a reproşat lui Robert că acesta i-a acordat mai multă atenţie Mariei. Însă concursurile de pe ambele insule i-au făcut pe concurenţi să îşi aleagă ispitele preferate pentru a trece prin toate probele. Pe insula fetelor, Sorin şi Bianca au câştigat o şedinţă foto, iar Robert împreună cu Maria au plecat să viziteze o rezervaţie de tigri. Pe insula băieţilor, competitivii Aurel şi Maria au câştigat şi ei o şedinţă foto într-un loc exotic, iar locul II le-a adus lui Cosmin şi lui Anuryh un date romantic.

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

Însă, în centrul atenţiei a fost Diana, care, la ceremonia focului, dar şi de faţă cu băieţii ispite a făcut multe mărturisiri despre partenerul ei, Ben, despre minusurile lui şi ale relaţiei lor. Dar şi despre ea, declarând că a mai existat un bărbat în viaţa ei, în timpul relaţiei cu Ben, făcând şi comparaţii între cei doi. Din acest moment, Diana a decis că ea este singură pe insulă spunând că nu ar vrea să mai afle despre Ben şi detalii despre ce face pe cealaltă insulă. Finalul episodului îi va găsi pe Diana şi pe Andy din ce în ce mai apropiaţi, adormind îmbrăţişaţi.