Diavolii vor juca a treia finala UCL din istorie (VIDEO)

Apropo.ro / 30.04.2008, 10:21
Diavolii vor juca a treia finala UCL din istorie (VIDEO)
Manchester United a invins cu scorul de 1-0 (1-0), formatia spaniola FC Barcelona, si s-a calificat in finala de la Moscova.

Manchester United a invins, aseara, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia spaniola FC Barcelona, dupa ce in tur scorul fusese egal 0-0, si s-au calificat pentru a treia oara in istorie, in finala de la Moscova, care va avea loc la 21 mai.

Meciul de aseara a fost decis de “torpila” lui Paul Scholes care a trimis mingea in poarta lui Valdes de la mai bine de 25 de metri.

Interesant este faptul ca atunci cand echipa "diavolilor rosii" s-a calificat in finala Ligii Campionilor, Manchester United a castigat de fiecare data trofeul.

"Suntem fericiti. Aveam nevoie de o performanta fantastica si asta am facut. Am intalnit o echipa formidabila, dotata cu o filosofie fantastica. Nu este niciodata usor sa invingi o echipa ca Barcelona. Ne-am concentrat bine in aparare, am inchis bine spatiile si am fi putut marca doua sau trei goluri. Judecand dupa ceea ce am aratat pe tot parcursul competitiei, meritam sa fim in finala. Am fost buni din punct de vedere tactic si am avut mai multe evolutii foarte bune", a spus Ferguson la finalul partidei.

Manchester United: Van der Sar – Hargreaves, R. Ferdinand, Brown, Evra (Silvestre ’90+3) – Nani (Giggs ’77), Carrick, Scholes (Fletcher ’77), Park Ji-sung – Cristiano Ronaldo, Tevez.

FC Barcelona: Valdes – Zambrotta, Puyol, G. Milito, Abidal – Xavi, Yaya Toure (Gudjohnsen ’88), Deco – Messi, Eto’o (Bojan ’72), Iniesta (Henry ’61).