Diaz are steaua ei

Apropo.ro / 01.07.2009, 02:05
Diaz are steaua ei
E-adevărat că nimeni nu ajunge star de cinema dacă nu se naşte sub o stea norocoasă, dar ca să-ţi priveşti steaua lucind pe bulevardul celebrităţilor din Hollywood este într-adevăr o mare realizare.

Cameron Diaz este cea mai nouă membră a clubului “Hollywood Walk of Fame”, primind zilele trecute steluţa cu numărul 2386, localizată pe bulevardul Hollywood, la numărul 6712, în faţa Teatrului egiptean. Vădit emoţionată de eveniment, actriţa a dedicat trofeul părinţilor săi, pentru tot sprijinul pe care i l-au acordat de-a lungul anilor. Dedicaţia nu este tocmai întîmplătoare, avînd în vedere faptul că, în aprilie, tatăl acesteia s-a stins din viaţă.

Cameron a venit însoţită la ceremonie de sora sa, Chimene, dar şi de bunii săi prieteni şi colegi de breaslă Katie Holmes, Tom Cruise, Lucy Liu şi regizorul Danny Boyle. Ţinuta vestimentară a laureatei a fost îndelung admirată de cei prezenţi: o rochie albă, cu dantelă “spartă” (aşa-numita broderie de tip anglaise), accesorizată în talie cu o curea roşie de lac şi pantofi asortaţi, o creaţie semnată Oscar de la Renta.