Dica, aproape de un transfer la Middlesbrough

Apropo.ro / 13.12.2007, 12:38
Dica, aproape de un transfer la Middlesbrough
Nicolae Dica este apoape de un transfer la Middlesbrough FC, club dispus sa ofere cinci milioane de euro pentru fotbalistul roman

Atacantul stelist Nicolae Dica este apoape de un transfer la gruparea engleza Middlesbrough FC, club dispus sa ofere cinci milioane de euro pentru fotbalistul roman, a declarat impresarul Dumitru Tudor, aflat la Londra.

"De trei saptamani lucrez la acest posibil transfer, alaturi de colaboratorul meu din Anglia, de doua zile langa mine s-a aflat si presedintele Valeriu Argaseala, iar astazi (n.r. – miercuri) a venit si Gigi Becali. Am imputernicire de la Ana Maria Prodan si Adrian Mutu, eu lucrez cu toata lumea. Middlesbrough a oferit Stelei cinci milioane de euro pentru Dica. Eu am cerut un salariu de 800.000-1.000.000 de euro salariu in primul an. Cei de la Middlesbrough vor fi in tribuna la meciul cu Arsenal. Sunt sanse mari sa se perfecteze transferul, dar stiti cum e, pana nu se semneaza actele, orice e posibil", a spus Tudor.

Impresarul Ana Maria Prodan a confirmat ca Dumitru Tudor, imputernicit de firma la care lucreaza, se afla in Anglia pentru a perfecta transferul lui Dica la Middlesbrough. "Bine ca impreuna am reusit sa gasim echipa cea mai interesata de Dica, sunt sanse bune sa plece acolo, trebuie sa joace foarte bine cu Arsenal", a spus ea.

Middlesbrough a eliminat-o pe Steaua in semifinalele Cupei UEFA, in anul 2006, dupa 1-0 pentru "ros-albastri" la Bucuresti, marcator Dica, si 2-4 in Anglia, dupa ce atacantul stelist deschisese scorul.