Diesel lansează un nou videoclip inedit: “Cer”

De: Mioara Tronaru / 02.08.2014, 07:30
Diesel lansează un nou videoclip inedit: “Cer”
Diesel revine cu un nou videoclip inedit, pentru cel de-al doilea single al trupei, “Cer”, compus de echipa HaHaHa Production şi lansat împreună cu MediaPro Music.

Mesajul piesei este unul simplu şi optimist: “Într-o lume ideală ne-am dori să avem tot ceea ce este descris în melodie, însă, cum nu trăim într-o astfel de lume, ne mulţumim doar cu soarele pe cer, aşa cum spune refrenul”, a spus Sorin Danescu, solistul trupei.


Consecvenţi în unicitate, după lansarea clipului precedent la metroul bucureştean, în februarie, membrii trupei (Sorin Danescu, Alex Lambrino, Alexandru Georgescu şi Doru Diaconu), împreună cu regizorul Florin Boţea, au realizat de această dată un concept video nemaintalnit, filmările cu membrii trupei realizându-se cu capul în jos.


Esenţială a fost echipa de alpinişti prezenta pe întreg parcursul filmărilor, atentă la fiecare mişcare a protagoniştilor. Toboşarul Doru Diaconu a beneficiat de o atenţie specială, pentru el dedicându-se două sisteme de scripeţi, unul pentru setul de tobe şi altul pentru el însuşi.

Filmările au durat două zile şi au avut loc la Midia – Năvodari, Mihail Kogălniceanu, Ograda şi Bucureşti. Povestea videoclipului urmăreşte visul suprarealist al personajului principal, care, odată lovit accidental de către un instrument al membrilor trupei, intra într-o relaţie specială cu formaţia şi cu o frumoasă fată pe care o reîntâlneşte, odată trezit din vis.


„Cer’ este videoclipul cu numărul 23 din cariera mea, dar îl pot numi cu siguranţă cel mai greu de filmat. Dacă până acum eram foarte mândru de cele 22 de videoclipuri precedente, toate produse de mine, acesta devine de departe preferatul meu”, a mai spus Sorin Dănescu.