Dieta Andreei Mantea: Meniu pentru o zi

De: Cristiana Trifu / 24.08.2018, 10:58
Dieta Andreei Mantea: Meniu pentru o zi
Andreea Mantea, noua gazdă de la emisiunea “Te vreau lângă mine”, a dat startul noului sezon al celui mai îndrăgit show matrimonial.

“Te vreau lângă mine”, cu Andreea Mantea, se difuzează de luni până sâmbătă, de la ora 13:00, la Kanal D.

Într-un interviu pentru csid.ro, vedeta a dezvăluit care este ritualul alimentar cu care slăbeşte.

Andreea Mantea: meniu pentru o zi

CSID: Concret, ce mănânci într-o zi?

Andreea Mantea: Eu am un ritual pe care îl urmez zilnic. Îmi încep dimineaţa cu 1 sau 2 pahare de apă, fie simplă, fie apa în care am pus, cu 24 de ore înainte, zeama de la un grapefruit sau de la o lămâie, ghimbir şi afine. Este important ca apa să fie la temperatura camerei. După ce consum aceste 2 pahare, beau o cană de cafea şi apoi iau micul dejun. Acesta constă în carbohidraţi sănătoşi, iaurt cu cereale, afine, rar o omletă din albuş.

La prânz o bucăţică de carne şi o salată, iar seara la fel, carne şi salată. Am încercat să am gustări sănătoase între mese, dar nu mi iese. Beau cafea neagră, fără lapte sau zahăr, şi apă.

CSID:Mergi la sală, alergi? Ce parte a corpului lucrezi cel mai des?

Andreea Mantea: Merg la sală, am un antrenor personal care îmi supraveghează exerciţiile şi lucrez toate părtile corpului pentru un rezultat armonios. Lucrez toate grupele de muşchi, atât cu greutatea corpului, cât şi cu greutăţi.

CSID: Mănânci dulciuri, bei băuturi acidulate sau e total exclus?

Andreea Mantea: Evit pe cât pot băuturile carbogazoase şi dulciurile. Nu le-am eliminat complet, dar le consum în cantităţi mici şi rar.