Dietă controversată! Anca Ţurcaşiu: „Să arăţi bine la o vârstă înaintată depinde mult de…”

De: Cristiana Trifu / 27.11.2017, 15:21
Dietă controversată! Anca Ţurcaşiu: „Să arăţi bine la o vârstă înaintată depinde mult de...
Are 47 de ani, dar poate concura lejer cu tinere de 20 de ani. Şi asta pentru că, de-o viaţă, are grijă de corpul şi de sănătatea sa.

Anca Ţurcaşiu a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat. Cântăreaţa mărturiseşte că nu-i uşor şi că face sacrificii în acest sens. Printre acestea se numără un regim alimentar strict, îmbinat cu mişcare.

Dietă controversată

Vedeta consumă opt ardei iuţi zilnic, aceştia  având nenumărate beneficii pentru sănătate.

„Să arăţi bine la o vârstă înaintată depinde mult de alimentaţie şi sport. Am văzut oameni alergând pe plajă, care la 60 de ani, arătau de ţi se tăia respiraţia. Dacă vrei, se poate şi fară operaţii estetice! Totul e sa vrei! Eu intotdeauna imi gasesc timp pentru sport”, a spus Anca Ţurcaşiu în urmă cu ceva timp.

În urmă cu doi ani, Anca a dezvăluit un nou tratament pentru ten, care a dat rezultate chiar de la primele şedinţe: „Nu am nicio regulă, mă machiez, mă demachiez, mă dau cu creme normale. Acum, am început un tratament cu laser şi vreau să fac zece şedinţe, să văd cum mă simt, dar deja am observat câteva schimbări în bine pentru că pulsaţia luminii laser reface colagenul şi este miraculoasă pentru ten”.

Adevărul despre divorţul Ancăi Ţurcaşiu! Viaţa lor intimă era mai ceva ca-n filme