Dieta cu apă – slăbești 9 kg în trei săptămâni

Apropo.ro / 25.04.2013, 17:00
Dieta cu apă - slăbești 9 kg în trei săptămâni
Un guru al fitnessului ne spune că o dietă limitată în calorii ajută garantat la eliminarea kilogramelor în plus. Citește aici ce rol are apa în această dietă.

Bob Harper, un personal trainer dn Statele Unite ce a apărut și în show-ul de televiziune „The Biggest Loser”, a scris o carte numită „Jumpstart to Skinny” în care detaliază efectele unei diete ce duce la pierderea a 9 kg în doar trei săptămâni.

Deși nu are o diplomă în nutriție, Harper a reușit să rămână în echipa show-ului tv de ani buni. El ne vorbește despre o dietă bazată pe un consum limitat de calorii ce te poate ajuta să slăbești până la 9 kilograme în trei săptămâni.

Bob Harper și colega sa Jillian Michaels

Bob Harper și Jillian Michaels, colega sa

Regimul presupune ca femeile să consume zilnic doar 800 de calorii, în timp ce limita maximă a bărbaților este de 1200 de calorii.

Harper recomandă ca înainte de fiecare masă, să consumăm aproximativ 500 ml de apă pentru a ne da senzația de sațietate. Studii anterioare au sugerat că atunci când oamenii beau apă cu 20-30 de minute înainte de masă, aceștia au tendința de a consuma mai puține calorii, ca urmare a faptului că nu vor mai confunda foamea cu setea.

De asemenea, hidratarea constantă sau realimentarea cu apă împiedică corpul să rețină lichide.

Citește mai multe detalii despre cum poți slăbi 9 kg în trei săptămâni, pe Descoperă.ro