Dieta cu care Adelina Pestriţu a slăbit aproape 14 kilograme în două luni: „Nu pot spune că este varianta corectă”

De: Cristiana Trifu / 25.09.2018, 15:37
 Dieta cu care Adelina Pestriţu a slăbit aproape 14 kilograme în două luni:
Adelina Pestriţu a născut o fetiţă căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Iar acum este în pregătiri intense pentru creştinarea micuţei.

În timpul sarcinii, vedeta a acumulat aproximativ 14 kilograme, pe care s-a grăbit să le dea jos în timp record. Astfel în doar două luni, bruneta şi-a atins ţelul. Adelina Pestriţu a reuşit să slăbească spectaculos, totul datorită unei diete pe care a conceput-o singură şi care în cazul ei a dat cele mai bune rezultate.

Adelina Pestriţu, dezvăluiri despre cel de-al doilea copil

Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza – FOTO

“Ciudat sau nu, fără să mă bazez pe vreo dietă anume a vreunui nutriţionist celebru, am consumat numai peşte cu broccoli şi salată verde cu lămâie şi puţin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie şi de grăsimi, carbohidraţi, chiar şi puţin zahăr. Nu mai ştiu ce gust are o prăjitură. În aproape 2 luni, am mâncat doar 2 clătite şi zaharină folosită în cafeaua de dimineaţă. Chiar mă declar surprinsă de faptul că nu îmi este poftă de altceva, cum de mai pot consuma somon şi încă nu m-am ales cu branhii pe corp. Glumesc! Mă simt bine şi, mai ales atunci când văd că apar rezultatele. Pe lângă grăsimea pe care o dau jos, pierd vizibil şi aspectul cojii de portocală, mai exact apa reţinută în tot acest timp. Mi-au mai rămas doar 3 kg cărora le voi veni de hac în curând. Somonul îmi este aliat”, a scris Adelina Pestriţu pe blogul ei.