Dieta cu miere și scorțișoară – te scapă de kilogramele în plus

De: Carmen Ulian / 20.03.2014, 13:00
Dieta cu miere și scorțișoară - te scapă de kilogramele în plus
Combinația de miere și scorțișoară este una minune, cu efecte extrem de benefice asupra organismului tău. Nu doar că te va ajuta să elimini din kilogramele în plus, dar îți va oferi și sănătate.

Nu există o dietă anume care să aibă la final rezultate așa cum vezi doar în filme. Totul ține de disciplină, mici reguli pe care să ți le impui, perseverență și exerciții fizice. Deși majoritatea celor care vor să slăbească cam ocolesc ședințele de sport, ele vă pot ajuta la menținerea sănătății și a prelungirii vieții.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Dieta cu miere și scorțișoară ajută la stimularea metabolismului, a arderii caloriilor, etc. Mierea este un medicament natural, pe care nu ar trebui să o evitați, în cazul în care puteți consuma acest produs apicol.

Mierea ajută la scăderea riscului bolilor de inimă, a colesterolului, are vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Mierea are un indice glicemic mai scăzut decât zahărul, astfel că organismul o absoarbe încet, fără a dezechilibra secreția de insulină și pancreasul.

Scorțișoara stabilizează nivelul de zahăr din sânge, îmbunătățește funcția insulinei, previne depozitarea grăsimilor în organism.

Combinația de miere-scorțișoară nu poate aduce decât un plus de vitalitate organismului, scade pofta de dulce, ajută sistemul digestiv, elimină paraziții, fungii și bacteriile din intestine.

Nu vei slăbi cât dorești peste noapte, dar procesul de slăbire va fi într-un mod sănătos, fără a avea restricții la majoritatea alimentelor din dieta ta.

Cum se prepară amestecul minune: 1 cană de apă fiartă și răcită, 1 linguriță scorțișoară pudră și 1 lingură miere de albine.

Preparare: Într-un vas se spune scorțișoara, se adaugă cana cu apă fierbinte. Se lasă la opărit 15 minute, iar după ce amestecul s-a răcit se adaugă și mierea. Bea o jumătate de cană dimineața, cealaltă jumătate seara, de preferat cu jumătate de oră înainte de a lua masa sau de a te culca. După preferințe se pot mări cantitățile, astfel că poți bea mai mult din amestec pe parcursul unei zile.

Poți ține dieta cât timp dorești, până la eliminarea kilogramelor nedorite. Dacă vei adăuga și minim jumătate de oră de sport aproape în fiecare zi vei avea doar de câștigat.