Dieta cu supă – cum slăbești ușor în 10 zile

De: Carmen Ulian / 10.02.2015, 17:00
Dieta cu supă - cum slăbești ușor în 10 zile
Secretul unei siluete ideale constă în modul de alimentație al fiecăruia. Dieta cu supă este una dintre rezolvări.

O supă îți poate oferi senzația de sațietate mai mult decât ți-ai închipui, te energizează și îți oferă vitaminele și nutrienții de care organismul tău are nevoie. În plus, supa oferă și necesarul de lichide corpului tău. Asta nu înseamnă totuși că nu trebuie să consumi cei 2 litri de apă pe zi.

Un avantaj al acestei diete cu supă este acela că poți servi masa fără a mai fi nevoie de prepararea ei prealabilă. Nu toată lumea are timp pentru pregătirea fiecărei mese în parte.

Un alt avantaj al dietei este acela că varza poate lipsi din lista de ingrediente. Nu toată lumea se împacă cu gustul supei de varză, care ajută la păstrarea siluetei.

Se pot prepara supe din diverse legume, iar un bol la o masă este suficient pentru a te hrăni. Nu mai amintim și de faptul că aceste supe sunt bune și contra răcelilor de sezon.

În preparate se poate adăuga uleiul de măsline, ce face parte din categoria grăsimilor sănătoase, condimente și alte verdețuri sănătoase.

Autoarea cărții Supa te poate slăbi, a testat dieta pe propria ei piele. Regimul cu supă se poate ține 10 zile, cu trei-patru mese pe zi. Dacă se mai adaugă și ceva mișcare, slăbirea este garantată.

Iată un exemplu de rețetă de supă ușoară:

Supa de mazăre, cu mentă și salată: Ai nevoie de 600 g mazăre înghețată, 600 ml supă de pui sau de legume, o salată mărunțită, mentă tocată, piper, iaurt natural slab în grăsimi.

Se poate face o supă normală sau una cremă, în funcție de preferințe. La final se adaugă o linguriță de iaurt, se presară piper și fata masa. La fel se prepară și celelalte tipuri de supă, din ingredientele dorite. Renunțați la pâine, zahăr și băuturi carbogazoase. Cu această dietă poți slăbi până la 4,5 kilograme în cele 10 zile.