Dieta Danei Războiu! La 43 de ani are 49 de kilograme – FOTO

De: Cristiana Trifu / 22.08.2018, 15:46
Dieta Danei Războiu! La 43 de ani are 49 de kilograme - FOTO
Imagine este importantă atunci când eşti persoană publică, de aceea majoritatea vedetelor au mare grijă la siluetă. Fie că adoptă un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, fie că apelează la diete extreme.

Dana Războiu a devenit vegană. Vedeta în vârstă de 43 de ani cântăreşte 49 kg, e mamă a doi copii şi arată mai bine ca la 30 de ani, cât avea atunci când prezenta ştirile la TVR.

A fost carnivoră toată viaţa, însă din septembrie îşi prepară singură mâncăruri care au în compoziţie doar legume, fructe, seminţe, uleiuri. Nu doar că este mai energică, are un ten strălucitor, însă a slăbit 6 kilograme.

 ”Acum alimentaţia mea e ideală, pentru că sunt vegană. E o dietă pe care o recomand persoanelor care au trecut de 40 de ani.Pe blogul meu se găsesc toate reţetele făcute de mine. Dimineaţa mănânc un iaurt de soia cu budincă de chia. La prânz, supe la blender, din legume precum sparanghelul, broccoli sau dovleac. Seara prefer salate sau fructe. Ciocolata amăruie nu-mi lipseşte din geantă”, a declarat Dana Războiu.

Ştirista este căsătorită cu afaceristul Bogdan Enoiu. Atât Dana Războiu, cât şi Bogdan Enoiu au, din căsătoriile anterioare, câte un copil: Victor – băiatul Danei – şi Andrei – fiul lui Bogdan. Dana Războiu a fost căsătorită anterior cu Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii, de care a divorţat în 2005.

Foto Facebook