Dieta de 3 zile – cum dai jos rapid kilogramele în plus

Apropo.ro / 30.05.2013, 17:00
Nutriționiștii prezintă un tip de dietă care se poate ține 3 zile și care te scapă de 4 - 5 kilograme.

Nutriționiștii vorbesc despre Dieta de 3 zile, despre care spun că este eficientă. Când vine vorba ca acesta să se țină pe un termen mai lung, nutriționiștii nu o prea recomandă, ci mai bine alternezi cu zilele în care mănânci normal și cu atenție.

Dieta de 3 zile promite pierderea rapida a kilogramelor, cu precizarea că cea mai mare parte din această greutate este fluidă și nu sub formă de grăsime. În acest interval poți slăbi până la 4,5 – 5 kilograme.

În Dieta de 3 zile trebuie acordată o atenție deosebită alimentelor pe care le consumăm dar și asupra porțiilor. Se combină alimente care stimulează arderea grăsimilor, și se exclud băuturile bogate în calorii. Un meniu zilnic ar trebui să conțină între 800 și 1000 de calorii.

Iată ce spun cei de la site-ul 3daydiets.net care prezintă dieta:

Ziua 1

Micul dejun: 250 ml cafea neagră, jumătate de grapefruit sau jumătate de cană de suc proaspăt, o felie de pâine prăjită și o linguriță de unt de arahide.

grapefruit

Grapefruit fruct sau suc

Masa de prânz: o cană de ton (fără maioneză) pe o felie de pâine prăjită, o cană de ceai neîndulcit sau cafea neagră

Cina: o cană de fasole, una de morcovi sau sfeclă, 80 de grame de carne de orice fel, un măr mic și o cană de înghețată de vanilie.

Ziua 2

Micul dejun: o cafea neagră sau ceai, un ou bine fiert, o felie de pâine prăjită, jumătate de banană

Prânz: o cană brânză slabă sau pește ton, 5 biscuiței sărați

inghetata

Alege înghețata de vanilie

Cina: un hot dog, o cană de broccoli sau varză, jumătate de banană, jumătate de cană de înghețată de vanilie

Ziua 3

Micul dejun: o cafea neagră sau un ceai, 5 biscuiței sărați, o felie mică de brânză cheddar  sau de vaci- 28 grame, un măr mic

Prânz: un ou bine fiert, o felie de pâine prăjită, o cană de cafea neagră sau ceai

Cina: o cană de pește ton, o ceașcă de morcovi sau sfeclă, o cană de legume – conopidă sau alte legume verzi, o cană de pepene galben, jumătate de cană de înghețată de vanilie.