Dieta de slabit cu mere si grepfruit

Apropo.ro / 06.01.2012, 11:30
Dieta de slabit cu mere si grepfruit
Dietele de slabit pe baza de mere si grepfruit sunt regimurile care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus acumulate in ultima perioada. Atentie insa, ai nevoie si de parerea nutritionistului.

Cura de slabit cu grapefrut

Persoanele care recurg la regimul cu grepfruit reusesc sa slabeasca intre 6 si 10 kilograme pe saptamana, sustin expertii in nutritie.

Regimul se tine timp de o saptamana, perioada in care, la micul dejun, se recomanda o jumatate de grepfruit si o ceasca de cafea neindulcita sau una de ceai.

La pranz este indicata o jumatate de grepfruit si doua oua, o salata de castraveti si rosii cu otet peste care se va adauga zeama de lamaie sau verdeata. De la masa de pranz nu trebuie sa lipseasca o felie de paine prajita si o cana de ceai neindulcit sau un pahar de apa.

Cina trebuie sa fie servita cel mai tarziu la ora 19. Nutritionistii recomanda la masa de seara o jumatate de grepfruit, intre 100 si 200 de grame de carne de pui, vita sau cateva felii de sunca si un pahar de 500 de mililitri de apa.

Nutritionistii avertizeaza ca un astfel de regim de slabire trebuie urmat numai la recomandarea medicului, deoarece este o dieta restrictiva, care furnizeaza mai putin de 800 de kilocalorii pe zi si este deficitara din punct de vedere nutritiv.

Citeste mai multe detalii despre cum sa slabesti cu mere si grepfruit, pe Gandul.info